Lisenssit

Sinulla on viisi vaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivan lisenssin kaudelle 1.9.2016 - 31.8.2017. Palvelu avataan 22.8.2016. Lisenssimaksujen seurantaa tehdään mm. vyökokeiden, kilpailujen, leirien ja koulutusten yhteydessä. Ohessa on esitelty pienin kuvauksin eri vaihtoehdot, jotta sopivan lisenssin valinta olisi helpompaa. Lisenssin ostamalla sitoudut noudattamaan SITF:n sääntöjä ja määräyksiä.

Vakuutuksellinen että vakuutukseton lisenssi hankitaan saman linkin takaa:

Vakuutuksellisen ja vakuutuksettoman lisenssin tilaus


HUOM! Lisenssin osto ei vaadi kirjautumista, vaikka alussa kysytäänkin Sportti-id:tä ja salasanaa, voit siirtyä suoraan täyttämään henkilötietojasi. Kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten, jolloin kirjautumalla verkko-ostoon näet Sporttirekisterissä olevat tietosi ja voimassa olevan lisenssin.

Sportti-id ja salasana lähetään automaattisesti sähköpostiisi, mikäli lisäät sähköpostiosoitteen henkilötietoihisi. Tunnuksia ei kuitenkaan lähetetä uudelleen, jos olet saanut ne edellisenä vuonna. Sporttirekisterin kirjautuminen.

 

1. Oletko yli 18-vuotias ja haluat kilpailla?

Tällöin oikea valinta on A-superlisenssi (198 €). A-superlisenssi kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Oletko alle 18-vuotias?

Tällöin oikea valinta on B-lisenssi (81 €), joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-lisenssit on jaettu ikäluokan mukaan B1- ja B2-lisensseihin, joiden erona on se, että B1-lisenssissä on omavastuu 100 € ja B2.-lisenssissä 0 €. Lisenssi kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

3. Oletko yli 18-vuotias, et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?

Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssi (144 €). Lisenssi kattaa sekä kotimaassa, että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta EI kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä silä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten leireille ja koulutuksiin.

4. Sinulla on jo tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?

Tällöin oikea valinta on Liittolisenssi (32 €). Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa mutta se vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin. 

 

Lisenssin vaihto korotusautomaatilla


Lisenssiä voi korottaa lisenssin verkko-oston sivuilla osoitteessa: lisenssi.sportti.fi

Kirjaudu rekisteriin (sivun oikeassa laidassa laatikko, jossa lukee KIRJAUDU) ensimmäisen lisenssin oston yhteydessä sähköpostiisi saamilla tunnuksilla TAI täytä henkilötietosi ostosivulle. Jos salasana on unohtunut, niin pääset tilaamaan uudet kirjautumissivuilta ("Unohditko salasanan?" -linkki). Salasanan tilausta varten tarvitset sotun tai sportti-id:si.

Korotus onnistuu vain halvemmasta lisenssistä kalliimpaan. Ja vakuutuksellisesta lisenssistä toiseen vakuutukselliseen tai vakuutuksettomasta lisenssistä vakuutukselliseen, mutta ei vakuutuksellisesta lisenssistä vakuutuksettomaan lisenssiin.

Tapaturman sattuessa toimi alla olevasta linkistä löytyvien ohjeiden mukaan. Suomen ITF Taekwon-Do ry suosittelee, että käytät OP Vakuutuksen lääkärikumppania. Paikkakuntasi kumppanit löydät linkin takaa.

OP Vakuutuksen Vahinkoapu