Kisatuotteet

Julkaistu: 19.5.2016

Jäikö EM-kisojen huumassa ostamatta jokin/jotkin virallisista kisatuotteista? Ei hätää, myymme loput kisatuotteet; avaimenperät, juomapullot ja kehäpyyhkeet, hyvin edulliseen kisahintaan. Tilaukset tehdään oheisella lomakkeella seuroittain, joten mikäli haluat itsellesi jonkin tuotteen, ole yhteydessä omaan opettajaasi ja pyydä tekemään tilaus nopeasti. Tuotteet myydään tilausjärjestyksessä. 

Seuratoimijat huomio! Nyt on mahdollisuus hankkia kivoja tuotteita mm. ahkerien treenaajien palkitsemiseen. Käytä tilaisuus hyväksi ennen kesän saunailtaa ja tee tilaus jo tänään! 

Vatupassi-avaimenperä
Hinta 2,5 €/kpl
Kehäpyyhe (30 x 50 cm)
Hinta 8,5 €/kpl
Juomapullo
Hinta 6 €/kpl (Huom! Pulloja jäljellä enää 29 kpl!)

Ohje tilauksen tekemiseen

 

Voit tilata joko yhtä tai useampaa tuotetta yhdellä kertaa. Valitse tilattava tuote laittamalla täppä tuotteen kohdalle (esim. Avaimenperä) ja kirjoittamalla tilattavien tuotteiden määrä ko. tuotteen alla olevaan Määrä-kenttään. 

Huom! Tilaus on sitova ja tuotteiden määrä laskutetaan seuralta tilauksen mukaan. 

Mikäli tuote on päässyt loppumaan tai sitä ei ole jäljellä tilattavaa määrää, tilauksen tekijään otetaan sähköpostiste yhteyttä ja tilaus vahvistetaan sähköpostitse. Muussa tapauksessa tilaus toimitetaan tilauksen mukaisesti. 

Pirkanmaan ulkopuolelle meneviin tilauksiin lisätään postituskuluja 5€/tilaus. Pirkanmaalaiset voivat noutaa tuotteet Nääshallin infosta erikseen ilmoitettuna ajankohtana. 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.