Miksi hankkia lisenssi?

Kaikilla liiton harrastajilla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi. Lisenssin lisäksi vakuutusvaihtoehtoja on viisi: A-superlisenssivakuutus yli 18-vuotiaille kilpailijoille, alle 18-vuotiaille tarkoitetut B1- ja B2-lisenssivakuutukset, yli 18-vuotiaille harrastajille tarkoitettuu harrastajalisenssivakuutus sekä ei lainkaan OP:n Sporttiturva-vakuutusta.

LISENSSIKAUSI KESTÄÄ 1.9.2017–31.8.2018 VÄLISEN AJAN.
Tilaa itsellesi vakuutuksellinen tai vakuutukseton lisenssi

Liiton ja sen jäsenseurojen alaisiin harjoituksiin ja tapahtumiin osallistuminen edellyttää maksettua liittolisenssiä. Näitä tapahtumia ovat muun muassa vyökokeet, kilpailut, leirit ja koulutukset.

Tutustu lisenssiin ja vakuutusvaihtoehtoihin, ja löydä itsellesi parhaiten sopiva yhdistelmä. Ostamalla lisenssin sitoudut noudattamaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntöjä ja määräyksiä.

Tilaa itsellesi lisenssi ja vakuutus »

Lisenssejä hallinnoidaan nyt uuden Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin ostaminen vaatii kirjautumisen Suomisport-järjestelmään.

SITF:n tietosuojaseloste »

Valitse itsellesi parhaiten sopiva yhdistelmä

Suomisport-järjestelmässä ensimmäisessä vaiheessa valitaan ostettavaksi lisenssi. Suomen ITF Taekwon-Do ry tarjoaa kaikille harrastajille yhden ja saman lisenssityypin eli Liittolisenssin (32 €). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

Seuraavassa vaiheessa valitaan mahdollinen OP:n Sporttiturva-vakuutus. Vaihtoehtoja on neljä:

1. Sinulla on jo oma tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?
Tällöin oikea valinta on pelkkä Liittolisenssi. Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumiseen sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Oletko yli 18-vuotias (synt. 1998 tai aiemmin) ja haluat kilpailla?
Tällöin oikea valinta on A-superlisenssivakuutus (175 €). A-superlisenssivakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta).

3. Oletko alle 18-vuotias (synt. 1999 tai myöhemmin)?
Tällöin oikea valinta on B-lisenssivakuutus (55 €), joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-lisenssivakuutukset on jaettu ikäluokan mukaan B1- ja B2-lisenssivakuutuksiin, joiden erona on se, että 1999-2004 syntyneille tarkoitetussa B1-lisenssivakuutuksessa on omavastuu 100 € ja 2005 ja myöhemmin syntyneille tarkoitetussa B2-lisenssivakuutuksessa 0 €. Vakuutus kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). B2-lisenssivakuutus on voimassa tuoteselosteessa määritellyissä tilanteissa myös muiden seurojen urheilulajeissa.

4. Oletko yli 18-vuotias (synt. 1998 tai aiemmin), et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?
Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssi (120 €). Lisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä silä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta).

Lisenssin ja vakuutuksen osto

Tämän sivun alareunasta löydät kuvallisen ohjeistuksen, miten ostan lisenssin ja vakuutuksen Suomisport-järjestelmässä. Muista valita oikea laji eli ITF Taekwon-Do (lajiliitto Suomen ITF Taekwon-Do ry) ja oikea seura. Alaikäisen lapsen huoltaja voi rekisteröityä Suomisport-järjestelmään omilla tiedoillaan ja sen jälkeen lisätä omaan profiiliinsa yhden tai useamman lapsen, joille voi ostaa lisenssejä ja vakuutuksia. Ongelmatilanteessa ota yhteys liiton lisenssivastaava Laura Nikkola-Kuusistoon, lisenssit(a)taekwon-do.fi.

Lisenssin korottaminen

Lisenssiä voi tarvittaessa korottaa Suomisport-järjestelmässä. Voit esimerkiksi ostaa jo aiemmin hankkimasi Liittolisenssin ohelle Sporttiturva-vakuutuksen tai korottaa Harrastajalisenssivakuutuksesi A-superlisenssivakuutukseen. Korotus onnistuu vain halvemmasta lisenssi-/vakuutustyypistä kalliimpaan.

Mikäli olet ostanut OP:n Sporttiturvan tarjoaman lisenssivakuutuksen, toimi tapaturman sattuessa näiden ohjeiden mukaan. Suomen ITF Taekwon-Do ry suosittelee, että käytät OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppania. Katso, mistä löydät lähimmän hoitolaitoskumppanin.

Vakuutuksen tuoteseloste
Sporttiturvan vakuutusehdot
SuomiSport - pikaohje
SuomiSport - instructions