Miksi hankkia lisenssi?

Kaikilla liiton harrastajilla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi. Lisenssivaihtoehtoja on neljä: A-superlisenssi yli 18-vuotiaille kilpailijoille, alle 18-vuotiaille tarkoitettu B-lisenssi, yli 18-vuotiaille harrastajille tarkoitettuu harrastajalisenssi sekä vakuutukseton liittolisenssi.

TÄLLÄ HETKELLÄ VOIMASSA OLEVA LISENSSIKAUSI KESTÄÄ 1.9.2016–31.8.2017 VÄLISEN AJAN.
Tilaa itsellesi vakuutuksellinen tai vakuutukseton lisenssi

Liiton alaisiin harjoituksiin ja tapahtumiin osallistuminen edellyttää maksettua liittolisenssiä. Näitä tapahtumia ovat muun muassa vyökokeet, kilpailut, leirit ja koulutukset.

Tutustu lisenssivaihtoehtoihin ja löydä itsellesi parhaiten sopiva lisenssi. Ostamalla lisenssin sitoudut noudattamaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntöjä ja määräyksiä.

>> Tilaa itsellesi vakuutuksellinen tai vakuutukseton lisenssi

Lisenssin ostaminen ei vaadi kirjautumista. Sportti-ID:n kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten,jolloin kirjautumalla verkko-ostoon näet Sporttirekisterissä olevat tietosi ja voimassa olevan lisenssin.

Sportti-id ja salasana lähetään automaattisesti sähköpostiisi, mikäli lisäät sähköpostiosoitteen henkilötietoihisi. Tunnuksia ei kuitenkaan lähetetä uudelleen jos olet saanut ne edellisenä vuonna. Lisätietoja tunnuksista ja niiden tarkoituksesta löytyy Sporttirekisterin sivuilta.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva lisenssi

1. Oletko yli 18-vuotias ja haluat kilpailla?
Tällöin oikea valinta on A-superlisenssi (198 €). A-superlisenssi kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Oletko alle 18-vuotias?
Tällöin oikea valinta on B-lisenssi (81 €), joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-lisenssit on jaettu ikäluokan mukaan B1- ja B2-lisensseihin, joiden erona on se, että B1-lisenssissä on omavastuu 100 € ja B2.-lisenssissä 0 €. Lisenssi kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

3. Oletko yli 18-vuotias, et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?
Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssi (144 €). Lisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä silä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Lisenssi vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten leireille ja koulutuksiin.

4. Sinulla on jo tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?

Tällöin oikea valinta on Liittolisenssi (32 €). Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa mutta se vaaditaan osallistuessasi sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

Lisenssin vaihto korotusautomaatilla

Lisenssiä voi korottaa lisenssin verkko-oston sivuilla.

Kirjaudu rekisteriin (sivun oikeassa laidassa laatikko, jossa lukee ”kirjaudu”) ensimmäisen lisenssin oston yhteydessä sähköpostiisi saamilla tunnuksilla tai täytä henkilötietosi ostosivulle. Jos salasana on unohtunut, pääset tilaamaan uudet kirjautumissivuilta (”Unohditko salasanan?” -linkki). Salasanan tilausta varten tarvitset sosiaaliturvatunnuksesi tai sportti-id:si.

Korotus onnistuu vain halvemmasta lisenssistä kalliimpaan, vakuutuksellisesta lisenssistä toiseen vakuutukselliseen tai vakuutuksettomasta lisenssistä vakuutukselliseen, mutta ei vakuutuksellisesta lisenssistä vakuutuksettomaan lisenssiin.

Tapaturman sattuessa toimi alla olevasta linkistä löytyvien ohjeiden mukaan. Suomen ITF Taekwon-Do ry suosittelee, että käytät OP Vakuutuksen lääkärikumppania. Katso, mistä löydät lähimmän lääkärikumppanin.

>> Lisätietoa kauden 2016–2017 lisenssivakuutuksesta

>> Lue Sporttiturvan vakuutusehdot